Logo

Krydret steg med kartofler og gulerødder i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret steg med kartofler og gulerødder i folie

 

Grillstegt nakkekam med nye kartofler og gulerødder i folie. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter.

Arbejdstid: 30 min. Marinering: 6-24 timer. Stegetid: 45 min. 4 personer

 

#

750 g nakkefilet eller skinkeculotte

1 tsk salt

1 tsk sukker

1 tsk farin

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt chili

1 tsk friskkværnet sort peber

½ tsk stødt cayennepeber

 

Tilbehør:

600 g nye kartofler

500 g nye gulerødder

krydderurter fx timian og estragon

50 g smør

salt og peber

*

 

RIDS fedtet på stegen på kryds og tværs. Bland krydderierne og gnid dem ind i kødet.

Læg stegen i en frysepose i køleskabet 6-24 timer.

 

STEG kødstykket på en varm grill ved indirekte varme (eller i ovnen) ca. 45 min. til centrumtemperaturen er 65-67 °C.

 

SKRUB kartofler og gulerødder rene og vend dem sammen med krydderurter, salt og peber.

Fordel dem på 4 stykker dobbelt alufolie og læg en smørklat ved hver.

Luk pakkerne tæt og læg dem mellem de varme kul i ca. 20 min.

 

SKÆR kødet i skiver og server med kartofler og gulerødder fra foliepakkerne.

 

Krydret steg med kartofler og gulerødder i folie

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her