Logo

Entrecôte med rissolles-kartofler og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 entrecôte á ca 175 g
olie til stegning
½ squash, skåret i stave
4 udblødte soltørrede tomater, i strimler
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk timian
2 dl mornaysauce
olie til stegning
salt
peber
400 g små kartofler

Kartoflerne sættes over at koge.
Koges 15 min og dryppes kogt af.
Steg dem videre i panden til de er møre.
Krydr med salt og peber.
I anden pande steges squashstave af sammen med hvidløg, timian og soltørrede tomater, derpå hældes mornaysaucen og det hele koges op.
Bøfferne steges på begge sider ca. 3 minutter på hver side.
Trækker yderligere et par min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her