Logo

Marcipanknapper med trøffeltop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g marcipan
150 g smørechokolade
75 g smør eller margarine
1 dl fløde 13%
2 ½ dl sukker (210 g)
1 spsk Cointreau eller rom     
 
Rul marcipanen ud til en tynd stang, som skæres i skiver.
Rør en trøffeldej af smørechokolade, blødt smør, fløde og sukker og
smag til med Cointreau/rom.
Kom massen i en sprøjtepose og pynt marcipanknapperne med en flot
svunget trøffeltop.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her