Fasan 
urter 
krydderier 
hel peber 
laurbærblade 
timian 
vand eller evt. lidt rødvin 
blødt smør 
finthakket løg 
salt og peber 
Skær lårene af fasanen og brun dem i stegegryden. 
Kom urter, krydderier og hel peber på - laurbærblade og timian. 
Vand eller evt. lidt rødvin tilsættes. 
Lad retten koge i en gryde i en time eller halvanden. 
Tag fasanlårene op og lad dem køle af. 
Hæld fonden af gryden. 
Gem den eventuelt, den er god til senere. 
Nu er det let at pille kødet af lårene. 
Kødet tilsættes rigeligt blødt smør, finthakket løg, salt og peber. 
Blandingen æltes godt sammen. Smag til. 
Form retten, og læg den på køl - eventuelt i bagepapir. 
Når sylten er kold, skæres den i skiver og serveres eventuelt med surt og salat.