Logo

Persillepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g bredbladet persille
6 fed hvidløg
40 g pinjekerner
125 g parmesanost
1 ¾ dl ekstra jomfru olivenolie
Havsalt
Peber fra kværn

Riv osten. Kom persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien i foodprocessoren.
Tilsæt resten af olien lidt efter lidt.
Tilsæt til sidst osten.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her