
 
Sæsonen for frisk
stenbiderrogn er kort, så det gælder om at nyde den, når den er der! Vi
serverer den med klatkager bagt med en rest halvtørt rugbrød. 
3-4 personer. Arbejdstid:
15 min. Bagetid: 10 min. 
 
#
Rugklatkager: 
2 æg 
½ dl mælk 
1 bundt purløg 
salt og peber 
125 g revet rugbrød 
15 g smør 
 
Tilbehør: 
1-2 dl cremefraiche 
200 g frisk renset
stenbiderrogn 
*
 
Pisk æggene godt
sammen med mælk, og tilsæt fintsnittet purløg, salt og peber. 
 
Rør revet rugbrød i
dejen, og bag den som 6-8 små klatkager på en middelvarm pande med smør. 
Server med
cremefraiche og stenbiderrogn. 
 
TIPS: Rør evt.
klatkagedejen med lidt sukker i stedet for salt og peber, og uden purløg. Bag
klatkagerne, og server dem som lækkerbid med æblemos eller syltetøj. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin