Logo

Pasta col cavolfiore

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 blomkål i buketter
400 g spaghetti
7 spsk olivenolie
25 g brødkrummer eller lign.
friskkværnet sort peber

 
Bring 2 l. vand tilsat salt i kog. Kom buketterne i og kog dem 3 min.
Tag buketterne op og kog nu spaghettien al dente i sammen vand.

Anret buketter og spaghette på varme tallerkener.
Opvarm olien og rist brødkrummerne gyldne.
Drys dem over retten sammen med lidt friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her