Logo

Appelsinstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 Stk

200 g marcipan
25 g pomeranstern
1 spsk koncentreret appelsinjuice
50 g overtrækschokolade

Riv marcipanen groft og bland den hakkede pomerans og appelsinjuice i.

Massen deles i 2 dele og rulles til stænger.

Stil den i køleskabet ½-1 time.

Smelt chokoladen og pensl stængerne.

Strø appelsinkuglerne over inden chokoladen er stivnet.

Skær til sidst stængerne i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her