Logo

Farseret squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore squash
1 løg
20 g smør
300 g mager hakket oksekød
1 spsk tomatpuré
½ spsk friskhakket basilikum
1 spsk friskhakket oregano
2 spsk cremefraiche
salt og peber
Til gratinering:
1-2 spsk rasp
2-3 spsk revet emmentaler
Tilbehør: flûtes
 
Skær squash igennem på langs.
Skrab indmaden ud med en ske, skå skallerne er ca. 1 cm. tykke.
Hak squashkødet groft.
Skær løget i tern og svits det i smørret på en pande.
Tilsæt kødet og lad det svitse med, til det har skiftet farve.
Kom tomatpuré, squashkød, basilikum og oregano på panden og lad det
stege et par min. ved stærk varme, så væden fordamper.
Tag panden fra varmen og rør creme fraichen i.
Anbring squashskallerne i et ovnfast fad, og fordel fyldet i dem.
Drys rasp og ost over.
Sæt fadet i ovnen ved 225°C ca. 20 min. til osten er smeltet og squashene er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her