4 mellemstore squash
1 løg
20 g smør
300 g mager hakket oksekød
1 spsk tomatpuré
½ spsk friskhakket basilikum
1 spsk friskhakket oregano
2 spsk cremefraiche
salt og peber
Til gratinering:
1-2 spsk rasp
2-3 spsk revet emmentaler
Tilbehør: flûtes
Skær squash igennem på langs.
Skrab indmaden ud med en ske, skå skallerne er ca. 1 cm. tykke.
Hak squashkødet groft.
Skær løget i tern og svits det i smørret på en pande.
Tilsæt kødet og lad det svitse med, til det har skiftet farve.
Kom tomatpuré, squashkød, basilikum og oregano på panden og lad det
stege et par min. ved stærk varme, så væden fordamper.
Tag panden fra varmen og rør creme fraichen i.
Anbring squashskallerne i et ovnfast fad, og fordel fyldet i dem.
Drys rasp og ost over.
Sæt fadet i ovnen ved 225°C ca. 20 min. til osten er smeltet og squashene er møre.