Logo

Stegt ål i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.2 kg ål
2–4 spsk hvedemel
ca. 50 gram smør
Salt og peber
 
Rens, skyl, salt, skyl og aftør ålene.
Skær dem i ca. 8 cm lange stykker.
Vend dem i hvedemel krydret med salt og peber.
Brun fedtstoffet på panden.
Brun ålene på alle sider ved kraftig varme.
Læg dem i bradepanden, efter de er brunet og hæld brunet smør over.
Lad det stå i ovnen 15–25 minutter ved 160ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her