Logo

Sorte gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Personer

1 pakke cocktailpølser
1 bakke champignon
1 pakke bacon
1 kg oksekød fx. okseinderlår
50 g smør & et skvat olie
2 kopper kaffe
lidt vand
3 spsk tomatpurè
paprika, salt & peber
2 ½ dl piskefløde
Tilbehør: kartoffelmos

Kødet skæres i tern. Smelt olie og smør i en stor sort stegegryde, brun kødet, tilsæt kaffe,vand, tomatpure samt krydderier. Rens champignonerne og skær dem i ¼, kom dem i gryden. Steg baconen sprød i fx. mikroovnen.Tilsæt piskefløden og jævn retten med lidt marizena udrørt i koldt vand, og tilsæt lidt kulør. Kom cocktailpølserne i og lad dem blive varme. Hæld retten i en serveringsskål og læg baconen på toppen og server retten med kartoffelmos.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her