Logo

Klösse med sprød rasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyske Klösse er noget, de fleste danskere ikke kender. Men prøv at købe færdigblandet pulver i Tyskland. Denne her opskrift er pragtfuld

Tyske Klösse er noget, de fleste danskere ikke kender. Men prøv at købe færdigblandet pulver i Tyskland. Denne her opskrift er pragtfuld

Tilberedning: 35 min. (plus trækketid)

 

½ bundt bredbladet persille, finthakket

1 pakke pulver til Kartoffelknödel  (halb und halb)

1 citron (økologisk).

3 tsk korianderfrø

6 spsk smør

12 spsk rasp

salt og peber.

 

1. Persille hakkes fint

Kartoffelknödelpulver røres sammen med til ¾ l vand efter anvisning på pakken.

Persillen røres i på nær 1 spsk, og dejen hviler lidt.

Derpå formes med fugtige hænder ca. 12 Klösse, der kommes i kogende, letsaltet vand, hvor de skal have et kort opkog.

Skru derefter ned for varmen og lad Klössene stå og trække i 15-20 minutter, indtil de er færdige.

 

2. Riv skallen af citronen (ikke det hvide).

Korianderfrø stødes i morteren.

6 spsk smør smeltes.

Rasp blandes med koriander og steges sprødt i smørret.

Krydr med salt og peber.

1 spsk persille og citronskal tilsættes.

 

3. Lad Klössene dryppe af og vend dem grundigt i den varme rasp.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her