
 
Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde
brødcroutoner og parmesanost har været et sikkert hit i næsten 100 år. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 4-5 min. 
 
#
1 romainesalat eller 2-3 mini-romainesalat 
3-4 skiver hvedebrød 
friskkværnet peber 
50 g parmesanost 
 
Caesar dressing: 
1 æggeblomme 
1 spsk limesaft eller citronsaft 
2 tsk rødvinseddike 
nogle dråber worcestershiresauce 
½ dl olie 
2 fed hvidløg 
*
 
Skyl salatbladene i koldt vand, og slyng dem tørre. 
Riv store blade i mindre stykker. 
Blend alle ingredienserne til dressingen til ensartet
tyktflydende konsistens. 
Skær skorperne af brødet og skær det i terninger. 
Rist dem sprøde alle sider på en tør pande. 
Bland salatbladene med dressingen. 
Krydr med peber, og drys med brødcroutoner og høvlet eller
revet parmesanost. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin