Logo

Kartoffel-tabbouleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl bulgur (knækket hvede)
3 skalotteløg skåret i tynde skiver
1 ¼ dl hakket persille
2 spsk friskpresset citronsaft
1 ½ tsk salt
romainesalatblade
500 g røde kartofler skåret i 1 cm. tern
1 stor hakket tomat
3 spsk hakket olivenolie
½ tsk friskkværnet sort peber
 
Læg bulguren i en stor skål og dæk den med koldt vand, lad den stå 1 time.
Lad den dryppe af, hæld overskydende vand fra.
Læg imens kartoflerne i en gryde med så meget vand, at de er dækket, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad kartoflerne simre i 10 minutter,
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland skalotteløg, tomat, persille, mynte, citronsaft, olivenolie, salt, peber, kartofler og bulgur i en stor skål.
For en stor skål med romaineblade, og øs salaten over det grønne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her