Logo

Salat med feta og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
25 g soltørrede tomater i tynde strimler
1 dl kogende vand
2 spsk friskpresset citronsaft
½ tsk fint salt
friskkværnet peber
½ dl vindruekerneolie
 
450 g champignoner i skiver
2 liter hovedsalat revet i grove stykker (ca. 200 g)
1 salatløg i kvarte tynde ringe (ca. 100 g)
blade af et bundt rucolasalat (ca. 25 g)
200 g feta i tern
 
Kan serveres til:
400 g stegt kød fx lammemørbrad, skinkemignon eller kyllingebryst - og
dertil 200 g flûtes.
 
Marinade:
Kom de soltørrede tomater i en stor skål og hæld kogende vand over.
Lad tomaterne trække i ca. 3 min.
Tilsæt citronsaft, salt og peber.
Pisk olien i lidt efter lidt.
Vend champignonerne i marinaden og lad blandingen trække tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.
Vend rundt 1-2 gange under marineringen.
Læg en bund af den groftrevne hovedsalat i et stort fad.
Anret herpå de marinerede champignoner, salatløg, rucolasalat og fetaost.
Server evt. resten af marinaden i en lille skål ved siden af.
 
Tips: I stedet for at servere kødet til salaten kan man lægge skiver af fx lun lammemørbrad ned i salaten.
I stedet for rucolasalat kan man anvende samme mængde friséesalat eller radicchiosalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her