Logo

Frugtsalat med flødesauce og leverspostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 citron
3 kiwier
4 vindruer
1 belgisk trøffel
6 jordbær
1 kokosnød
1 l. færdigkøbt fløde fra Matildes køkken
1 bk. Stryhns leverpostej
12 g spaghetti
3 tsk salt
1 knsp. peber
1 dusk persille

Hak citronen i fine stykker, kiwien i trekanter og vindruerne i tern.
Læg det hele i en skål og hæld fløden hen over.
Pisk med elektrisk piskeris til den har en lind konsistens med få klumper.
Giv den fuld Gadaffi med en håndblender sammen med kokosnnøden (uden skal) i et minuts tid.
Trøffel og jordbær ryger ned til drikken.
Kog det i en gryde med låg i 15 minutter på middel varme.
Spaghettien varmes ned i gryden når der er fem minutter tilbage.
Leverpostejen blandes med salt og peber (og måske lidt olivenolie) og persille.
Det hele serveres i en stor skål.
Nydes med en Strow eller en X-tra dry Martini.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her