Logo

Nudelpaella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudelpaella

2 løg

2 fed hvidløg

3 tomater

4 spsk olivenolie

8 dl fiskeforld

400 g havtaskefilet

salt og peber

1 tsk paprika, edelsüss

1 spsk frisk persille, hakket

400 g korte spanske nudler (fideos)

100 g rå rejer uden skal

 

Pil, og hak løg og hvidløg.

Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær dem i tern.

Varm 2 spsk olie op på paellapanden og svits løg og hvidløg heri.

Til­sæt tomattern og hæld fiskefonden ved.

Bring det i kog og kom fiske­fileterne, som først er skåret i tern, heri.

Smag til med krydderierne og bland persillen i.

Kom nudlerne på panden, og lad paellaen simre, til væden næsten er fordampet.

Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 155°C).

Varm resten af olien op på en anden pande, og steg rejerne rosa heri.

Kom dem i paellaen og bag retten i ovnen i ca. 7 min.

Server i panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her