Logo

Råstegte jordskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råstegte jordskokker

Jordskok smager også godt rå i salater, og de er utroligt nemme at dyrke.
(6 personer)

 

# Ingredienser

2½ kg jordskokker

2 fed hvidløg

smør

 

* Tilberedning

Jordskokkerne skylles og skrubbes med en hård børste (fx neglebørste).

Skræl dem, skær dem og hvidløg i skiver.

Kom hvidløgsskiverne og jordskokskiverne på panden og vendes grundigt mellem hinanden.

Steg dem i masser af smør ved middelhøj varme indtil de begynder at blive brune.

Så drysses de med groft havsalt, og giv dem lidt mere varme.
Steg dem kun, til de begynder at tage farve, men stadigvæk er sprøde

De er perfekte som tilbehør til de fleste retter.

 

Tips: Det er vigtigt at de ligger i et enkelt lag på panden og man lader være med at pille for meget ved dem undervejs, for så bliver de til en smattet masse i stedet for fine stegte sprøde skiver.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her