Logo

Laks på det grønne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver fersk laks (ca. 2 cm tykke)
2 porrer
1-2 squash
1 lille aubergine
3 løg
3 spsk olie
2 dl hvidvin
smør
citronsaft
salt
peber
citronpeber
friske krydderurter, såsom estragon, rosmarin og løvstikke

Porrer, aubergine, løg og squash snittes i strimler eller firkanter og svitses i olien. Krydres med salt, peber og citronpeber. Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. De rensede lakseskiver lægges ovenpå det grønne. Krydderurterne fordeles over fisken sammen med smørklatter. Hvidvin og citronsaft hældes over.

Det ovnfaste fad anbringes midt i ovnen ved 225 º i ca. 15 min. alt efter fiskens tykkelse. Laksen er mør, når kødet begynder at løsne sig fra benet.

Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her