Logo

Langtidsstegt kylling med hvidløg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling ca. 2 kg skåret i 10 stykker
1-2 hvidløg delt i fed med skal
2 citroner, ikke voksbehandlet skåret i otte stykker hver
1 lille håndfuld frisk timian
3 spsk olivenolie
1 ½ dl hvidvin
sort peber
 
Forvarm ovnen til 160ºC.
Fordel kyllingestykker, citron, hvidløgsfed og timian i en bradepande.
Tilsæt olie og bland det hele godt.
Kyllingen skal ligge med skindsiden opad.
Hæld hvidvin over og drys med peber.
Dæk med tætsluttende alufolie og steg i 2 timer.
Fjern folien, skru op til 200ºC og steg kyllingen i 30-45 min., til kyllingen er sprød og citronerne karamelliseret i kanten.

Servér med braiseret hjertesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her