Logo

Sesamkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12-14 skrællede kartofler
olie
2 spsk fintsigtet rasp
3 spsk sesamfrø
smeltet smør

Ikke for store skrællede kartofler ridses på den lange led, dog kun så dybt, at de stadig hænger sammen i bunden (en lille kødnål kan stikkes igennem nær kartoflens bund, deved undgår man, at kartoflen skæres igennem).
Pensles med olie og drysses med fintsigtet rasp samt sesamfrø. Beregn 2 spsk rasp og 3 spsk sesamfrø til 12-14 kartofler.
Kartoflerne stilles i et smurt fad og bages ved 190º i ca. 1 time. Dryppes et par gange under bagningen med smeltet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her