Logo

Kotelet med marinerede lune kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer:
500 g halverede pillekartofler med skræl
12 lille løg finthakket
150 g drue agurker i tern
150g oliven
4 koteletter
olie, salt og peber

Kartoflerne koges i letsaltet vand i 15-20 min.
Bland løg, drueagurker, oliven og 3 spsk olie.
De varme kartofler vendes i marinaden og smages til med salt.
Koteletterne steges i olie og krydres med salt og peber og serveres med de lune kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her