Logo

Djævelsauce - Dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop frisk presset citronsaft
½ kop fishsauce
½ kop korianderblade
½ kop hvidløg
1 spsk korianderrod
ca. 10 friske grønne chili (Prik kii nuu)
1 tsk sukker
 
Bland citronsaft og fiskesauce
Hak korianderbladene, korianderrod og hvidløg meget fint. (jo finere jo
bedre)
Hak chilierne meget fint (pas på øjnene!)
Alle ingredienser blandes godt sammen
Tips: Djævelsauce skal tilberedes umiddelbart før det skal bruges, da
citronsaften vil trække klorofylen ud af korianderbladene. Dette vil
betyde at den bliver kedeligt gul. Nahm djim talae skal fremstå frisk grøn.
Prøv denne dip til fx. Stegte rejer med hvidløg og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her