400 g benfri grisekød av bov og skinke 
1 msk margarine 
2 gule løg 
5 rødbeder (rå) 
1 gulerod 
1 ½ tsk salt 
1 kdrm sort peber 
1 laurbærblad 
4 nelliker 
2 msk hvedemel 
4 dl vand 
1 portion hvidkål (ca 250 g) 
2 tsk vineddike 
Skær flæskekødet i terninger. Brun fedtstoffet i en gryde og brun kødet. Skræl rodfrugterne. Hak løgene groft, skær rødbeder og guleroden i tern. Bland rodfrugterne ned i gryden. Tilsæt salt og krydderier.Drys melet over, og rør rundt. Spæd med vandet. Kog under låg ved svag varme ca 15 min.Skær hvidkålen i fine strimler i mellemtiden, og bland den i. Kog yderligere ca 15 min. Prøvesmag evt med vineddike. 
Serveres til kokte kartofler.