Logo

Røget laks med tagliatelle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blandet tagliatelle
800 g røget laks, skåret i strimler
2 spsk olivenolie
100 g løg i skiver
1 fed knust hvidløg
425 g tomatpure
1 ½ dl tør hvidvin
1 spsk sød chilisauce
1 spsk basilikum, friskhakket
Salt
Peber, friskkværnet

Kog tagliatellen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Mens pastaen koger, varmes olien i en stor stegepande. Tilsæt løg og hvidløg og rør over svag varme, til løgene er blanke og bløde. Tilsæt vin, tomatpure, chilisauce og basilikum. Smages til med salt og peber. Lad det simre i 6 - 8 minutter.

Kom den strimlede laks på panden, og lad det simre med i 1 - 2 minutter, eller til laksen er gennemvarm.

Anret pastaen i 4 dybe tallerkner og anret saucen over pastaen. Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her