Logo

Pita med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskrifterne er ca. til 4 småbrød.
 
4 pitabrød
2 ds tun i vand
Ca. 2 dl mayonnaise
1 dl ærter (dybfrost)
1 dl løse majs
Salt, peber
Citronsaft
2 hakkede, syltede agurker
2 tomater i både
Salatblade
Dild
 
Dræn tunen for vand og rør den med mayonnaisen.
Smag til med salt, peber og citron og rør ærter, majs og agurk i.
Lun pitabrødene og fyld dem med tunsalat, tomat, salatblade og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her