Logo

Vegetarisk pastaret - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fed hvidløg
55 g tørrede løg
30 g tørrede champignon
115 g frysetørrede ærter
1 lille dåse tomatpure
1 tsk tørrede urter
1 spsk oliven olie
255 g pasta
30 g parmasanost

30 min før tilberedning opblødes løg og champignon i 300 ml vand.
Pastaen sætte i kog 20 min senere.
Steg hvidløg i olien i et par min.
Tilsæt opblødte løg og champignon inkl. vandet.
Tilsæt urter og tomatpure og frysetørrede ærter og lad retten koge yderligere 3-5 min under oprøring.
Fjern gryden fra varmen og tilsæt lidt vand hvis nødvendigt for at opnå den rette konsistens.
Riv parmasanosten hen over pastaen - og en god omgang vildmarksmad er klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her