Logo

Lammeryg surprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hakket hvidløg
3 spsk rasp
1 spsk paprika
1 spsk knuste hasselnøddekerne
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket mynte
2 grydeklare lammeribbensstege
smørklatter
salt
peber
1 spsk olie

Forvarm ovnen til 230º.
Bland løg, rasp, paprika, hasselnød, persille og mynte i en skål. Panér den fede side af kødet med halvdelen af raspen og kom en klat smør på.
Varm olien i en pande og svits stegene på alle sider. Lægges i ovnfast fad og krydres med salt og peber. Steges 15 min. vend når de er halvt færdige. Tages ud af ovnen og paneres med det sidste rasp. Steges i ovnen i 5 min. og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her