Logo

Solbærsorbet ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
1 ¼ dl solbær eller jordbær
1 spsk sukker
1 ½ spsk vand
 
Tag halvdelen af solbærrene fra og giv dem et hur­tigt opkog.
Lad dem blive kolde og blend dem med vandet og de rå bær.
Passer massen gennem en grovmasket sigte.
Rør sukkeret i og kør massen i en ismaskine, til konsistensen er tilpas.
Hvis du ikke har ismaskine, kan du fryse bær­massen 1 time, til den er halvfrosset. Pisk derefter 3 æggehvider til stift skum med sukkeret, rør det forsigtigt i massen og frys sorbeten færdig ca. 2 ti­mer mere.
Rør et par gange under frysningen.
Solbær kan byttes ud med jordbær til en jord­bærsorbet.
Server sorbeten i et stort vinglas (fx. et rødvinsglas) med citronmelisse og måske en man­delflan.
 
Næringsindhold i 1 portion sorbet
kj 360, kcal 85, fibre 3,1 g, fedt 0,1 g, mættet fedt -, flerumættet fedt -, P/S -, kolesterol 0.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her