Logo

Krondyrkølle med brombærsky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g krondyrkølle  
200 g friske danske brombær  
100 g hakkede skalotteløg  
1 dl god rødvin  
lidt olie  
1 dl sky fra dyret eller vildt-fond  
100 g smør

 
Krondyrkøllen brunes godt af på en pande og steges færdig i ovnen med lidt vand ved 200°C.
Skalotteløg og brombær svitses i lidt olie, rødvin tilsættes og det koges godt ned.

Vildtfond/stegesky tilsættes, og det koges endnu en gang ned.
Til sidst sigtes det og piskes op med smør.
Retten kan serveres med grønsager efter egen smag, men kokken foreslår de danske rodfrugter.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her