Logo

Løgmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg løg
25 g smør/olie
2 dl æbleeddike
3 spsk brun farin
1 laurbærblad
3 tsk allehånde
stor kvist timian
2 tsk salt

 

Pil løgene og hak dem groft.

Varm fedtstof i en gryde ved god varme.

Brun løgene, men pas på de ikke branker.

Tilsæt eddike, farin, laurbærblade, timian, allehånde og salt.

Skru ned til meget lav varme og lad løgene simre til de er helt marmeladeagtige, det kan godt tage 1 time.

Marmeladen kan holde sig i længe på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her