Logo

Squash-stænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

squash
 
Skær unge sprøde squash i stænger i en størrelse, der egner sig til dips.
Server dem med urtesalt og/eller en af de følgende dips:
Karry-dip
2 ½ dl yoghurt naturel røres godt med ca. 1 spsk karry.
Danablue-dip
100 g flødeost
30 g smuldret danablue eller roquefort
2 tsk chilisauce
½ tsk paprika
1 tsk tamari
¼ tsk salt
et drys hvid peber
Bland det hele godt og server. I alt ca. 2 ½ dl
Hytteost-dip
1 bæger hytteost 250g
1 spsk klippet purløg
½ tsk tabasco eller tamari
Rør ingredienserne sammen og server. I alt 3 ½ dl

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her