Logo

Tarteletter med havguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portionsstykke fersk laks uden ben
1 dåse krabbeklør
100 g pillede, kogte rejer
100 g pillede, kogte krebsehaler
1 gul peberfrugt
1 spsk dijon-sennep
1 citron
1 bundt persille
Chiliolie der river i øjnene
½ l. Karolines Grundsauce med mælk
12 store tarteletter
3 spsk hvedemel

Åbn dåserne og dræn indholdet.
Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af.
Pres saften af citronen.
Rens og findel peberfrugten i små tern.
Vask og findel persilleblade ne.
Varm Grundsaucen i en gryde.
Smag til med sennep og citronsaft.
Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand.
Tag den jævnede sauce af varmen.
Lun tarteletterne i ovnen ved 100°C.
Del laksen i mindre stykker.
Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks.
Smag til med salt og chiliolie.
Serveres i og ved siden af de lune tarteletter.
Drysses med finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her