1 portionsstykke fersk laks uden ben
1 dåse krabbeklør
100 g pillede, kogte rejer
100 g pillede, kogte krebsehaler
1 gul peberfrugt
1 spsk dijon-sennep
1 citron
1 bundt persille
Chiliolie der river i øjnene
½ l. Karolines Grundsauce med mælk
12 store tarteletter
3 spsk hvedemel
Åbn dåserne og dræn indholdet.
Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af.
Pres saften af citronen.
Rens og findel peberfrugten i små tern.
Vask og findel persilleblade ne.
Varm Grundsaucen i en gryde.
Smag til med sennep og citronsaft.
Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand.
Tag den jævnede sauce af varmen.
Lun tarteletterne i ovnen ved 100°C.
Del laksen i mindre stykker.
Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks.
Smag til med salt og chiliolie.
Serveres i og ved siden af de lune tarteletter.
Drysses med finthakket persille.