Logo

Kyllingelår i æblekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår
½ hvidkål
3-4 madæbler
1 tsk salt
1 tsk timian
friskkværnet peber
2 dl hvidvin eller æblecider
  
Kyllingelårene optøes og brunes i deres eget fedt på alle sider.
Det afsmeltede fedt hældes fra (gem i spsk ).
Hvidkålen snittes, æblerne skæres i både.
Hvidkålen svitses i 1 spsk kyllingefedt, æblerne tilsættes og svitses med.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Kyllingelårene lægges oven på æblekålen.
Låg lægges på, og retten snurrer under låg ca. 10 min., til alt er mørt.
Tilbehør: Groft rugbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her