Logo

Ostefyldte bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g hakket oksekød
1 tsk kartoffelmel
Salt og peber
2 spsk mager reven ost
¼ bundt hakket purløg
½ spsk margarine
 
Ælt kødet smidigt med kartoffelmelet, lidt vand, salt og peber.
Bred det derpå ud på et skærebræt, der er skyllet med vand.
Del farsen i firkantede stykker og læg ost og purløg på.
Rul stykkerne sammen og steg dem i fedtstoffet.
Kog panden af med lidt vand.
Server med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her