Logo

Lakseæg og tuncreme på ske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfilet kommer hjem fra Oman indpakket i gaze.
Skær den fine tun i kilostykker og læg dem i vakuumposer med clementinpulver, blandede krydderier og oliven samt krydderur­ter og lidt hasselnøddeolie - men intet salt.
Vakuumer poserne og bag dem ved 45º i damp i ovnen i 1 ½ time.
Tunen bliver helt rosa og confiteret, men ikke tør og trevlet, som man kender det.
Purer stykker af ovenstående confiterede tun uden fibre med hasselnøddeolie og de ingredi­enser, der lå i vakuumposen.
Læg tuncremen på en ske og pynt med lakseæg og ramsløgs­blomster.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her