Logo

Medister med muskat Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ m medister

muskat

2 store løg

1 lille halvt hvidkålshoved

et par store syltede agurker

3 spsk syltede asier

3 spsk smør eller olie

salt og peber

 

Løgene snittes og brunes i en stor gryde med smørret.

Kålen snittes og krydres med salt, peber samt reven muskat og kommes i gryden til løgene.

Tilsæt en halv l vand, og lad retten koge ved svagt blus i ca 30 min.

Efter de første 10 min. lægges medisteren ned i gryden.

Lige inden serveringen hakkes asier og agurker fint og kommes ved.

Serveres med masser af sennep.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her