Logo

Rødvinsmarinade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl rødvin
½ appelsin
½ citron
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk honning
4 enebær
Peber
 
Rør rødvin, reven skal og saft af citron og appelsin, hakket skalotteløg
og hvidløg, honning, knuste enebær og peber til marinade, og hæld den
over kødet.
Stil det i køleskab, og lad det marinere i ca. 6 timer.
Vend af og til kødet.
Skrab krydderierne af kødet, og dup det tørt.
Velegnet til marinering af culottestege og bøffer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her