½ rød chili uden kerner – hakket fint 
1 fed hvidløg – hakket fint 
1 stilk citrongræs – finthakket 
½ tsk  gurkemeje 
1 spsk  olie 
1 liter fiske- eller hønsebouillon 
2 ½ dl  kokosmælk 
(af 2 ½ dl  kogende vand hældt over 150 g  kokosmel, blendet og siet) 
200 g  rejer 
250 g  champignon 
2 spsk  frisk koriander til pynt 
250 g  kinesiske ægenudler 
  
Kom chili, hvidløg, citrongræs og gurkemeje i en gryde med olie og lad det stege 1 minut.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk, rejer og rensede kvarte champignon og lad det koge 
yderligere 5 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og kom dem i suppen ved 
servering, hvor der kan drysses med koriander.