Logo

Rødgrød med fløde fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Påstanden om, at Rødgrød med fløde er en egnsret fra Fyn, er endnu ikke bevist.
 
300 g rabarberstilke
4 dl vand
250 g ribs
200 g solbær
250 g jordbær
350 g hindbær
150 g sukker
5 spsk kartoffelmel (evt. frugtgrødsjævning)
 
Rabarberstilkene skæres i små stykker og kommes i en gryde med vand, ribs og halvdelen af solbærrene.
Lad det småkoge i ca. 10 min.
Si det og hæld saften tilbage i gryden.
Tilsæt nu de øvrige bær og giv dem et opkog under omrøring.
Opløs kartoffelmelet i koldt vand og tilsæt det den varme grød.
Grøden hældes op i en skål og drysses med lidt sukker.
Stil skålen koldt indtil serveringen.
Rødgrød serveres med fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her