Logo

Melonsalat med feta og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melonsalat med feta og pinjekerner

 

Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk og lyst kød.

4 personer. Arbejdstid: 25 mm.

 

#

600 g renset vandmelon

1 bundt rucolasalat eller feldsalat

1 rødløg og/eller 2-3 forårsløg

75-100 g fetaost

3 spsk pinjekerner

frisk mynte eller basilikum

 

Dressing:

1½ spsk lime- eller citronsaft

3 spsk olie

salt og peber

*

 

Befri melonen for frø og skræl, og skær den i passende stykker.

Anret dem på et fad med skyllet og slynget salat, og dryp dressingen over.

Drys med fintsnittet rødløg og/eller forårsløg og fetaost i mindre stykker.

 

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og drys dem over salaten sammen med lidt friskhakket mynte eller basilikumblade.

 

• Tips: Brug evt. flere slags melon eller udvid med skivede friske jordbær. Sorte oliven er også gode her.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her