
 
Nyd de friske og frugtige
meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk
og lyst kød.
4 personer. Arbejdstid: 25 mm. 
 
#
600 g renset vandmelon 
1 bundt rucolasalat eller feldsalat
1 rødløg og/eller 2-3 forårsløg 
75-100 g fetaost 
3 spsk pinjekerner 
frisk mynte eller basilikum 
 
Dressing: 
1½ spsk lime- eller citronsaft 
3 spsk olie 
salt og peber 
*
 
Befri melonen for frø og skræl, og skær den i passende
stykker. 
Anret dem på et fad med skyllet og slynget salat, og dryp dressingen
over. 
Drys med fintsnittet rødløg og/eller forårsløg og fetaost i
mindre stykker. 
 
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og drys dem over
salaten sammen med lidt friskhakket mynte eller basilikumblade. 
 
• Tips: Brug evt. flere slags melon eller udvid med skivede friske
jordbær. Sorte oliven er også gode her. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin