Logo

Marineret frugtblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 honningmelon
1 klase blå vindruer
1 klase grønne vindruer
250 g delte blommer
4-5 friske abrikoser, eller 1 dåse henkogte
2 spsk grand marnier
reven skal af ½ citron

Skær melonen i små terninger og bland dem med halve vindruer, blommer og abrikoser skåret i smalle både.
Kom frugten i en skål sammen med grand marnier og citronskal.
Lad den marinere koldt 1 times tid.
Kan evt. serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her