Logo

Feta Tilihtí - Feta i alufolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Original Plataion feta fremstilles i Peloponnes og laves på mælk fra bjergfår og -geder, der lagrer i trætønder. Denne feta er meget mere salt og karakterfuld end den danske, som vi kender bedst. Loannis Vidalis foreslår flg. tilberedning til 4 personer:
 
400 g feta Plataion
1 løg i skiver
3 modne toma­ter i skiver
100 g græsk extra jomfruolivenolie
Frisk oregano
 
Tag 1 meter alufolie og fold det sammen til 30 x 50 cm.
Læg løg-, feta og tomatskiver samt oregano i lag på folien, hæld olivenolie over og luk folien tæt.
Bag pakken i ovnen ved 200º eller grill den ca. 10 minutter.
Spis med et rigtigt godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her