Logo

Spid med kyllingelever, cocktailpølser, tomater og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kyllingelever, dybfrossen
15 cocktailpølser
10 Løg
4 faste tomater

Marinade:
¾ dl olie
1 tsk oregano
¼ tsk cayennepeber
½ tsk salt
¼ tsk peber

Hæld kogende vand over løgene og lad dem stå 10 minutter. Skær den optøede lever i mindre stykker og dup dem fri for væde. Sæt leverstykkerne på grillspid skiftevis med løg, tomater i kvarte og cocktailpølser. Pisk marinaden sammen og pensl den på, kort før spiddene lægges på grillen. Steges 6-8 minutter, vendes ofte og pensles med marinaden under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her