Logo

Pighvar med spinatblanquet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 stykker pighvar
4 dl kraftig fiskefond
2 ½ dl piskefløde
4 æggeblommer
250 g renset spinat
olivenolie til stegning
salt og peber

Varm lidt olie på en pande og steg fisken gylden på begge sider. Krydr med salt og peber.

Kog fiskefonden og reducer den til halvdelen. Tilsæt fløde og lad det simre indtil det begynder, at blive tykt. Blend fløden med æggeblommerne og varm saucen igen alt imens der røres i den.

Saucen må endelig ikke koge, da den vil skille. Når saucen begynder, at blive tyk smages den til med salt og peber. Vend spinaten i og lad den lige blive gennemvarm. Anret spinatblanqueten henover fisken og server med nye danske kartofler kogt med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her