Logo

Svinekotelet med blå ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tykke svinekoteletter a ca. 200 g
olivenolie
2-3 skiver spegeskinke
2-3 spsk blå ost, fx. danablu
en håndfuld udstenede grønne druer

Brun koteletterne hurtigt på en varm pande og afkøl.
Skær en lomme i hver og fyld dem med skinke, ost og druer.
Fæstn med tandstikker og stil koteletterne i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her