½ l. vand 
100 g  gær 
100 g  melis 
5 g  salt 
100 g  fedtstof (margarine/smør 
2 æg 
 lidt kardemomme 
1200 g  hvedemel
 
Makronmasse: 
250 g  bittermasse (kransekagemasse) 
500 g  melis 
 æggehvider 
 lidt hvedemel 
* Tilberedning
Bland vand og gær sammen. 
Tilsæt sukker, salt og kardemomme. 
Tilsæt hvedemel, fedtstof og æg.  
Ælt det hele  godt sammen. 
Rulles ud og bages, og skæres ud i skiver. 
Derefter sprøjtes en stribe makronmasse på med sprøjteposen.
Bages herefter i en ikke alt for varm ovn ca 180-190 °C til de er pæne lysebrune.
PS: Skal det være luksus, drysses lidt hasselflager ovenpå.
Makronmasse:
Rør bittermasse og sukker sammen, tilsæt æggehvide (stille og rolig, så det ikke klumper), til massen bliver en lind grød (ikke for tyk, heller ikke for tynd). 
Allersidst tilsættes et par skefulde hvedemel og røres med rundt et par gange.