Logo

Hønsesalat med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kogt høne
1 pk mayonnaise ca 350 g
2 bæger cremefraiche
saft af 1 citron
1 ds ananas i tern
1 ds bønnespirer
1 pk ærter eller asparges
salt og karry
 
Hønen koges og deles i små stykker, fratag skindet.
Rør mayonnaise, cremefraiche og citronsaft sammen og tilsæt resten af
ingredienserne uden væde.
Kan pyntes med overskårne tomater, citron og lidt grønt.
Serveres til flûtes eller ristet franskbrød 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her