Logo

Majskolber, grillede med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man kan lide det eksotiske, krydrer man majsen med limesmør. Til den klassiske variant tager man hvidløgs- eller urtesmør

Hvis man kan lide det eksotiske, krydrer man majsen med limesmør. Til den klassiske variant tager man hvidløgs- eller urtesmør

 

1 l mælk

½ l vand

1 tsk sukker

4 majskolber, istandgjorte

½ økologisk lime

1 rød chili

40 g smør

salt

*

A. En liter mælk, ½ l vand og 1 tsk sukker varmes op i en bred gryde.

De istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme.

Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af.

B. Lime skrælles tyndt med kartoffelskrælleren.

Skallen hakkes fint.

1 rød chili flækkes, udkernes og hakkes fint.

Smør, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.

C. Majskolberne grilles 5-8 minutter.

Så tages de af grillen og serveres med hver ¼ af limesmørret.

Tips: Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde.

Pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g kulh. = 163 kcal - 685 kj
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her