Logo

Tomatpizza med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
1 spsk citronsaft

3 æg
1 ½ dl fløde
4 spsk hvidvin
1 tsk salt
lidt sukker
100 g revet ost
1 tsk oregano

600 g store tomater
200 g mozzarellaost
2 spsk olivenolie

Kartoflerne skrælles og skylles.
Rives groft, blandet med citronsaft og drypper godt i en si.
Ovnen tændes på 200°C.
1 pizzaform eller tærtefad smøres med olie
æggene piskes sammen med fløde, vin. Salt, sukker, ost og oregano.
Blandes med kartoflerne og fordeles i fadet.
Pizzabunden bages i ca. 30 minutter.
Dækkes evt. med alufolie de sidste 15 minutter.
Tomaterne skæres i skiver.
Mozzarellaosten skæres i skiver.
Når bunden har bagt i 30 minutter, fordeles tomater, ost og olie over.
Pizzaen bages færdig i endnu 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her